Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Novembri parim aktsiaturg tõusis 20,6%

  Europõhiselt oli novembris suurima tõusu teinud Ukraina aktsiaturg, mis kerkis 20,57 protsenti.

  Teisel kohal oli Mongoolia 19,08 protsendise tõusuga ning kolmas Argentina aktsiaturg.
  Neljandal kohal oli Peruu aktsiaturg, mis tõusis 15,63 protsenti. Järgnes 14,04 protsenti tõusnud Pakistani aktsiaturg. Kasahstani aktsiaturg tõusis 13,01 protsenti. Dubai aktsiaturg tõusis 12,16 protsenti. Parim arenenud aktsiaturg oli Jaapan, mis kerkis 11,44 protsenti. Mehhiko aktsiad tõusid 9,93 protsenti, Ghana omad 9,46 protsenti.
  Eesti aktsiaturg tõusis 5,54 protsenti, meist parem oli Leedu (tõus 6,74 protsenti), kuid Läti aktsiat teenisid vaid 0,21 protsenti. Mikrotõusjate seas oli ka Taani (tõus 0,18 protsenti). Soome aktsiaturg langes 0,81 protsenti, Rootsi tõusis 3,61 protsenti ja Norra langes 1,54 protsenti.
  USA aktsiaturg tõusis 7,18 protsenti, Saksamaa 1,32 protsenti, Prantsusmaa langes 5,82 protsenti.
  Maailma viletsaim aktsiaturg oli Küpros (kukkus 15,29 protsenti). Hispaania aktsiaturg kaotas 14,29 protsenti, Ungari 13,89 protsenti. Itaalia aktsiaturg langes 10,93 protsenti, Portugal 9,40 protsenti ja Kreeka 8,26 protsenti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vastulause: tarneahelate ümberkujundamisega seotud väljakutseid maksab tõsiselt võtta
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Esmaspäeval peatab börs LHV aktsiatega kauplemise
Seoses LHV aktsiate jagunemisega peatab Tallinna börs esmaspäeval nendega kauplemise ning uuesti avanemisest teatab börs eraldi.
Seoses LHV aktsiate jagunemisega peatab Tallinna börs esmaspäeval nendega kauplemise ning uuesti avanemisest teatab börs eraldi.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Raadiohommikus: kuumast suvest ja taasterahastust
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.