Silvia Kruusmaa • 6. detsember 2010 kell 10:32

Tallinnal vaja lume väljaveoks reservfondist kaks miljonit

Kuna nii varast ja rohke lumesajuga talve ei osatud eelarve koostamise käigus planeerida, taotleb Tallinna kommunaalamet reservfondist kaks miljonit krooni lisaraha.

„Reservfondist taotletava rahasumma ulatuses korraldab kommunaalamet lume väljavedu peamiselt ohtlikult kitsenenud sõiduradadega magistraaltänavatelt, ristmikelt ning ülekäigukohtadelt,“ vahendas Raepress abilinnapea Deniss Boroditši sõnu.

„Eraldatavast 2 miljonist kroonist saab iga linnaosa koristustöödeks 100 000 krooni,“ lubas Boroditš. Linnaosade valitsused teostavad lumetõrjetöid kõrvaltänavatel ning kvartalisisestel teedel, kus tuleb tagada liikumis- ja parkimisvõimalused. 

Tänavu hakkas Tallinnas  lund sadama juba alates 7. novembrist ja sadas praktiliselt iga päev kuni 30. novembrini.

Hetkel kuum