• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Vaata, kes läksid Urmas Paetiga Ukrainasse

  Välisminister Urmas Paeti saadab esmaspäeval alanud visiidil Ukrainas ka Eesti kaubandus-tööstuskoja seitsmeliikmeline äridelegatsioon.

  Delegatsiooni kuuluvad Argo Leetmaa (eGovernance Laboratory OÜ), Vambola Juurmann (Ramirent AS), Karl Kivi (FEMW), Jaanika Merilo (U.S. Invest), Ahto Altjõe (Eurocon OÜ), Jaanus Tamm (Defendec OÜ) ning kaubanduskoja esindajana Eva Maran.
  Täna sõidab Urmas Paet ametlikule visiidile Ukrainasse. Eesti välisministril on kavas kohtumised president Viktor Janukovitši, peaminister Mykola Azarovi, välisminister Kostyantyn Gryshchenko ja Ülemraada aseesimehe Adam Martyniukiga. Kõne alla tulevad riikide kahepoolsed suhted, sealhulgas majanduse ning arengukoostööga seonduv. Arutatakse ka NATO ja OSCE tippkohtumise tulemusi ning Ukraina suhteid Euroopa Liidu ja naaberriikidega. Paet osaleb ka Ukraina kaubandus- ja tööstuskojas toimuval Eesti-Ukraina äriseminaril.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Repliik: et kalli elektri talumise valu meenuks ka soojal suvel
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Aastaaegade vaheldumine annab ka Eesti avalikule arvamusele hooajalise iseloomu. Just praegu, kui elektri hind on laes, tuleks küsida, kas mõni korralik tänapäevane tuulepark on tõesti nii talumatu, et sellele tuleb pidevalt rahalist ja poliitilist lõivu maksta, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Börs: tehnoloogiasektor tõi turgudele suure tõusu
USA suurimad aktsiaindeksid lõpetasid tänase päeva tugeva tõusuga, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast laabus. Eelkõige osteti tehnoloogiasektori aktsiaid, vahendab Reuters.
USA suurimad aktsiaindeksid lõpetasid tänase päeva tugeva tõusuga, sest mure koroonaviiruse omikronitüve pärast laabus. Eelkõige osteti tehnoloogiasektori aktsiaid, vahendab Reuters.
Euroopa aasta idufirmade seast tõusevad esile Wise ja Wolt
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Euroopa idufirmad ja eeskätt tehnoloogiasektorist tõmbavad tänavu raha kokku rekordilised 107 miljardit eurot, mida on aasta varasemast ligikaudu kolm korda rohkem, vahendab CNBC.
Omikron jõudis Lätti
Omikroni nimega uus koroonatüvi tuvastati pühapäeval Lätis, vahendab Läti ringhääling LSM.
Omikroni nimega uus koroonatüvi tuvastati pühapäeval Lätis, vahendab Läti ringhääling LSM.