Indrek Kald • 6. detsember 2010 kell 8:33

Vaata, kes läksid Urmas Paetiga Ukrainasse

Välisminister Urmas Paeti saadab esmaspäeval alanud visiidil Ukrainas ka Eesti kaubandus-tööstuskoja seitsmeliikmeline äridelegatsioon.

Delegatsiooni kuuluvad Argo Leetmaa (eGovernance Laboratory OÜ), Vambola Juurmann (Ramirent AS), Karl Kivi (FEMW), Jaanika Merilo (U.S. Invest), Ahto Altjõe (Eurocon OÜ), Jaanus Tamm (Defendec OÜ) ning kaubanduskoja esindajana Eva Maran.

Täna sõidab Urmas Paet ametlikule visiidile Ukrainasse. Eesti välisministril on kavas kohtumised president Viktor Janukovitši, peaminister Mykola Azarovi, välisminister Kostyantyn Gryshchenko ja Ülemraada aseesimehe Adam Martyniukiga. Kõne alla tulevad riikide kahepoolsed suhted, sealhulgas majanduse ning arengukoostööga seonduv. Arutatakse ka NATO ja OSCE tippkohtumise tulemusi ning Ukraina suhteid Euroopa Liidu ja naaberriikidega. Paet osaleb ka Ukraina kaubandus- ja tööstuskojas toimuval Eesti-Ukraina äriseminaril.

Hetkel kuum