Silvia Kruusmaa • 10. detsember 2010 kell 9:48

Üle Eesti on juhtunud 25 liiklusõnnetust

Täna hommikul kella 10.00 seisuga oli üle Eesti juhtunud 25 liiklusõnnetust, neist üks ka raskem.

Kella 7.25 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal, Tõrvandi ja Ülenurme raudteeülesõidul, kus Ülenurme poolt Tõrvandi suunas liikunud ja lund puhastanud traktor sõitis ette Tartu suunas liikunud reisirongile liinil Orava - Tartu. Traktorijuht viidi vigastustega haiglasse. Keegi rongis olnutest vigastada ei saanud.

Registreeritud liiklusõnnetused prefektuuride lõikes:

Põhja prefektuur: 16

Lõuna prefektuur: 3 (neist 1 raske)

Lääne prefektuur: 3

Ida prefektuur: 3

Politsei palub täna võimalusel autosõite mitte ette võtta, seda eriti Harju- ning Lääne- ja Ida-Virumaal. Kui seda siiski vältimatult teha tuleb, peavad juhid arvestama üliraskete teeoludega ning sellega, et kõik teed ei pruugi olla läbitavad.

Kui läbimatu tee tõttu peab auto tee äärde jätma, tuleb see parkida kaasliiklejatele võimalikult ohutult.

Täiendavalt palub politsei inimestele meelde tuletada, et politseil puudub lumetõrje võimekus, seega tuleks numbrile 110 helistada vaid juhul, kui on juhtunud inimkannatanutega liiklusõnnetus või toime pandud korrarikkumine. 

Järgmine ülevaade liiklusõnnetustest tuleb kell 14.00.

Hetkel kuum