• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Monika viis teedel liiklejate kannatuse katkemise äärele

  Neljapäevaõhtused Estonian Airi lennud liinil London-Tallinn ja Kopenhaagen-Tallinn suunati raskete ilmaolude tõttu Helsingisse.
  Saabuvatest lendudest suunati reedel ümber Londonist, Münchenist, Kopenhaagenist tulevad lennud. Tühistati Riia, Vilniuse, Kärdla ja Helsingi lennud.
  Üliraskete ilmastikuolude tõttu sõitsid Tallinna ühissõidukid ja elektrirongid vabagraafiku alusel.
  Elektriraudtee teatas, et seoses lumetormiga liiguvad elektrirongid reedel samuti vabas graafikus.
  Reedel jäid ära Lux Expressi ja Simple Expressi busside väljumised Tallinna-Peterburi ja Tartu-Peterburi liinil. Tallinna-Riia liinil esines hilinemisi. "Reisijate turvalisus on meie peamine mure ning selliste teeolude juures nagu reedel ei ole see tagatud," ütles Lux Express Estonia ASi juhatuse esimees Hannes Saarpuu.
  Rakvere linnavalitsus soovitas elanikel loobuda katsetest autoga sõita. Ei ole lootust, et kõrvaltänavad ja kõnniteed muutuksid niipea läbitavaks.
  Linnapea Andres Jaadlal jäi ära ka reedehommikune lend Brüsselisse ELi regioonide komiteega seotud üritusele. "Startisin kell kolm öösel Rakverest, kell neli olin Haljalas. Oli näha, et edasi pole mõtet üritadagi," kirjeldas linnapea.
  Neljapäeva õhtust saadik Tallinna-Narva maanteel Padaorus lumevangis viibiva laulja Mait Maltise sõnul on sõidukid teel katuseni lumme mattunud ning ei suuda edasi liikuda. "Paistavad ainult katused. See on nagu Ameerika filmides, kus tuiskab ja möllab ning autosid näha pole," iseloomustas ta ETV saatele "Terevisioon" antud telefoniintervjuus olukorda.
  Reedel seisis liiklus Tallinna-Narva maanteel Sämist Varjani. Hinnanguliselt 600 inimest oli lumevangis evakueerimise ootel. Lumevangis olid sõiduautod, reisibussid ja veoautod.
  Maakonnas töötas 15 sahkautot, lisaks laadurid. Inimestega tegelesid 13 päästjat ja kolm maastikusõidukit, lisaks 24 kaitseväelast koos rasketehnikaga, kolm meditsiinitöötajat ja kaheksa politsei patrullekipaaži.
  Seoses raskete teeoludega võib esineda tõrkeid postisaadetiste edastamisel üle riigi, teatas Eesti Post.
  Kui kaua posti kohaletoimetamine viibib?
  "Kõik oleneb teeoludest. Suurematel teedel pääseme liikuma, aga väiksematel teedel, kus on jalgsi- või motokanne, aga mis on puhastamata, sinna me ei pääse," rääkis ASi Eesti Post kommunikatsioonijuht Inga Suder reedel. Ta lisas, et mitmesse külasse ligi ei pääsetudki.
  Mõnes piirkonnas on raskem ja teises veidi kergem, kuid üldpilt ei ole ilus, rääkis DPD Eesti ASi tegevjuht Tarmo Tael ja kinnitas, et paljusid kliente on juba sõnumiga saadetise kohaletoimetamise viivitustest teavitatud.
  "Kogu Ida-Virumaa on tugevalt halvatud," iseloomustas Tael sealset olukorda ning lisas: "Seal on autod lumevangis nii kaubaga kui kaubata."
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Liina Laas: mida ettevõtjad väliseksperte palgates tegelikult kardavad?
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Jutt, et välismaist IT-spetsialisti ei soovita turvariski tõttu palgata, võib olla hirmust või kogenematusest tingitud hädavale, kirjutab personali- ja finantstehnoloogia idufirma Deel Baltikumi regioonijuht Liina Laas.
Balti börsid taastuvad täna eilsest langusest
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Eilne punane börsipäev on täna asendunud kasvuga ning mitmed Tallinna börsi aktsiad on tugevalt plusspoolel.
Starship sai laenu 50 miljonit eurot
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.
Eestlaste asutatud pakirobotifirma Starship Technologies saab Euroopa Investeerimispangalt 50 miljonit eurot rahastust teadus- ja arendustegevuste edendamiseks.
Kurioosne: enamus maailma krüptoäridest on registreeritud Eestisse Käive ulatub miljardite eurodeni
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.
Rahapesu andmebüroo värske raporti kohaselt on enamus maailmas tegutsevatest virtuaalvääringut pakkuvatest ettevõtetest registreeritud Eestis. Neil on miljoneid kliente ning käive ulatub 20 miljardi euroni. Samas toob järelevalve välja, et sektoris tegutsevatel ettevõtete on riskid maandamata.