Romet Kreek • 16. detsember 2010 kell 6:35

Aasia aktsiaturgudel väikene langus

Aasia aktsiaturgudel toimub väike langus. MSCI Aasia indeks langes 0,3 protsenti. Suurima, 2,3 protsendise, languse tegi Indoneesia aktsiaturg. Filipiinide börs langes 1,2 protsenti.

Ülejäänud maade aktsiaturgude liikumine jäi pluss-miinus ühe protsendi sisse. Jaapani aktsiaturg tõusis 0,01 protsenti. Hiina aktsiaturg langes 0,6 protsenti.

Maaklerfirmade analüütikud kärpisid aktsiasoovitusi. Morgan Stanley kärpis käibelt maailma suurima rehvitootja Bridgestone’i ostu-soovituse hoia-soovituseks. Aktsia hind langes 1,6 protsenti, 1616 jeenile.

UOB-Kay Hian Holdings langetas Sinagpore Airlines’i ostusoovituse hoia peale. Aktsia hind langes 1,9 protsenti, 15,16 Singapuri dollarile. Lennukompanii teatas, et nende lennukite täituvus kahanes mulluselt 72,3 protsendilt novembris 70,1 protsendile.

Hea oli päev Jaapani pangaaktsiatele. Nomura andis kahele suurele Jaapani pangaaktsiale ostusoovitused. Mitsubishi UFJ Financial Groupi aktsia hind tõusis 1,4 protsenti, 435 jeenile. Sumitomo Mitsui Financial Groupi aktsia hind kerkis 2,2 protsenti, 2856 jeenile. 

Hetkel kuum