• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aasia aktsiaturgudel väikene langus

  Aasia aktsiaturgudel toimub väike langus. MSCI Aasia indeks langes 0,3 protsenti. Suurima, 2,3 protsendise, languse tegi Indoneesia aktsiaturg. Filipiinide börs langes 1,2 protsenti.

  Ülejäänud maade aktsiaturgude liikumine jäi pluss-miinus ühe protsendi sisse. Jaapani aktsiaturg tõusis 0,01 protsenti. Hiina aktsiaturg langes 0,6 protsenti.
  Maaklerfirmade analüütikud kärpisid aktsiasoovitusi. Morgan Stanley kärpis käibelt maailma suurima rehvitootja Bridgestone’i ostu-soovituse hoia-soovituseks. Aktsia hind langes 1,6 protsenti, 1616 jeenile.
  UOB-Kay Hian Holdings langetas Sinagpore Airlines’i ostusoovituse hoia peale. Aktsia hind langes 1,9 protsenti, 15,16 Singapuri dollarile. Lennukompanii teatas, et nende lennukite täituvus kahanes mulluselt 72,3 protsendilt novembris 70,1 protsendile.
  Hea oli päev Jaapani pangaaktsiatele. Nomura andis kahele suurele Jaapani pangaaktsiale ostusoovitused. Mitsubishi UFJ Financial Groupi aktsia hind tõusis 1,4 protsenti, 435 jeenile. Sumitomo Mitsui Financial Groupi aktsia hind kerkis 2,2 protsenti, 2856 jeenile. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
USA börs jätkas tõusu
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kolmapäeval jätkus USA börsidel tõus, kui kõik kolm peamist indeksit ronisid kõrgemale, vahendab Yahoo Finance.
Kaubavahetus jätkab lennukat kasvu
Eesti väliskaubandus jätkab energiakandjate kallinemise toel kiiret kasvu: kaupade eksport suurenes oktoobris võrreldes möödunud aasta sama kuuga 18% ning import 32%.
Eesti väliskaubandus jätkab energiakandjate kallinemise toel kiiret kasvu: kaupade eksport suurenes oktoobris võrreldes möödunud aasta sama kuuga 18% ning import 32%.
Trükitööstuse TOPi võitja: tooraine hind tõuseb iga kuu, kasvav tööhulk siiski rõõmustab
Eesti juhtiv etiketitootja Data Print OÜ ei kurda eelmise ega tänavuse aasta mahtude kasvu üle, kuid ettevõtte tegevjuht Triin Anette Kaasik nentis, et selle aasta märksõnad trüki­tööstuses on kahtlemata toorainega seonduv: korduvad hinnatõusud ning jätkuv defitsiit.
Eesti juhtiv etiketitootja Data Print OÜ ei kurda eelmise ega tänavuse aasta mahtude kasvu üle, kuid ettevõtte tegevjuht Triin Anette Kaasik nentis, et selle aasta märksõnad trüki­tööstuses on kahtlemata toorainega seonduv: korduvad hinnatõusud ning jätkuv defitsiit.