• Jaga lugu:

  Pank peatas kodulaenud

  DnB Nord Bank Eesti filiaal lõpetas eraklientidele aktiivselt kodulaenu ja ka teiste laenude pakkumise ning keskendub järgmise paari aasta jooksul vaid äriklientidele.

  “Eks see otsus on veidi seotud majanduskriisiga. Nägime üleüldist fooni arvestades ja tootearenduse kava paika pannes, et me ei suuda järgneva aasta-kahe jooksul head paketti turule tuua ja tõmbasime end viimase aastaga veidike tagasi,” rääkis filiaali juht Hans Pajoma, kelle sõnul pakub DnB Nord eraklientidele jätkuvalt arveldusi ja hoiuseid.
  Täna on Pajoma kinnitusel panga fookus keskmised ja suured ettevõtted, rahvusvahelised kliendid ning kindlasti nende ettevõtete töötajad. “Me ei ole aga aktiivsed n-ö masseraisikute turul ning samuti ei tee me selles valdkonnas vähemalt mõnda aega aktiivset turundust,” selgitas ta.
  “Tegelikult on DnB Nord olnud algusest peale ettevõtetele suunatud ja eraisikutest kliendid olid meil pigem nišivaldkond. Arvestades meie suurust, siis keskendume täna pigem sellele, milles me kõige paremad oleme,” rääkis Pajoma. Ma ei välista seda, et me tuleme hiljem eraisikute turule aktiivselt tagasi, lisas ta.
  2009. aasta lõpus moodustas DnB Nordi turuosa Eestis 1,5%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Avatus ja liberaalsus teenib Eesti huve ka Euroopa kaksikpöördes
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Euroopa Liit peab selgitama, kuidas tasakaalustada vabakaubandusest saadavat kasu tugevneva sooviga kestlikuma ja õiglasema arengu järele, kirjutab välisministeeriumi kaubanduspoliitika ja majandusorganisatsioonide büroo lauaülem Karl-Gerhard Lille.
Nasdaqi indeks ainukesena plussis
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
USA börsil lõppes päev kahetiselt, kui investorid analüüsisid tehnoloogiahiidude tulemusi ning Föderaalreservi avaldust, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: tulemuste sadu ning Hiina hirmud börsil
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Hommikuprogrammis tulevad enda värskeid kvartalitulemusi kommenteerima Tallink Grupi juht Paavo Nõgene ning Arco Vara juht Marko-Ove Niinemäe. Juttu tuleb aga muustki.
Lahkuv juht: Ragn-Sells saab endale ägeda uue juhi
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.
Ragn-Sellsist lahkuv juht Rain Vääna kiidab mantlipärijat Kai Realot ja valmistub talle tööd üle andma, enne kui ise uusi väljakutseid otsima asub.