Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  BlackBerry tootja RIM üllatas

  BlackBerry nutitelefoni tootja Research In Motioni aktsia tõusis eile järelkauplemisel, kuna tavakauplemise lõppemise järel teatavaks tehtud prognoosid tulid analüütikute prognoositust paremad, vahendab Bloomberg.

  Käive kasvas aastaga 40 protsenti, 5,49 miljardile dollarile. Analüütikud prognoosisid käibeks 5,41 miljardit dollarit. Kasum mõnede kuludeta aktsia kohta oli 1,74 dollarit, mis vastas analüütikute ootustele. Kõigi kuludega kasum aktsia kohta oli 1,65 dollarit. Ettevõte lisas 5,1 miljonit uut tellijat, kuid analüütikud ootasid 5,2 miljonit.
  Ettevõte tõstis käimasoleva kvartali käibeprognoosi 5,5 kuni 5,7 miljardi dollarini. Kanada ettevõte prognoosis kasumiks aktsia kohta 1,74 kuni 1,80 dollarit. Analüütikud on prognoosinud käimasoleva kvartali kasumiks 1,61 dollarit aktsia kohta 5,46 miljardi dollarilise käibe juures.
  RIMi aktsia tõusis korraks järelkauplemisel 5,5 protsenti kõrgemale (62,50 dollarile), kuid lõpetas Nasdaqil päeva kuus senti kõrgemal 59,24 dollaril.
  „Fakt, et prognoos on korralikult üle konsensuse, paistab minule päris positiivsena,“ ütles Morgan Keegani analüütik Tavis McCourt, kes soovitab aktsiat osta. „Asjad liiguvad õiges suunas.“
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Vastulause: tarneahelate ümberkujundamisega seotud väljakutseid maksab tõsiselt võtta
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Tuleb küsida, mil määral õnnestub ettevõtetel kanda kasvanud sisendhinnad üle lõpptoodangu hindadesse, kirjutab Arenguseire Keskuse ekspert Uku Varblane vastukajas Eesti Panga ökonomisti Kaspar Oja kriitikale.
Euroopa aktsiaturud on tugevas languses
Keskpankurid jagasid eile Portugalis toimunud majandusfoorumil tumedaid sõnumeid, mis on täna viinud Euroopa börsid langusesse. Sarnast saatust on oodata täna ka USA turul.
Keskpankurid jagasid eile Portugalis toimunud majandusfoorumil tumedaid sõnumeid, mis on täna viinud Euroopa börsid langusesse. Sarnast saatust on oodata täna ka USA turul.
Uueks ehituse asekantsleriks saab Ivo Jaanisoo
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Majandusministeeriumi ehituse asekantsleriks saab Jüri Rassi järel senine ministeeriumi ehitus- ja elamuosakonna juhataja Ivo Jaanisoo.
Raadiohommikus: kuumast suvest ja taasterahastust
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Äripäeva raadio reedeses hommikuprogrammis tuleb juttu töötamisest põrgukuumuses, kalevi alla pandud suurprojektidest ning julgeolekust.
Raadiohommikus: autode hinnaralli jätkub, kuid asi pole tarnetes
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis on põnevat kuulamist kõigile neile, keda huvitavad autode hinnatõusu põhjused ja väljavaated.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.