Artikkel
 • Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  "On möödapääsmatu, et ettevõtted toetavad kultuuri"

  See on möödapääsmatu, et eraettevõtted toetavad kultuuri ja kunsti. Igasugune kultuuri eksport on üks osa Eesti visiitkaardist, märkis ettevõtja Enn Kunila.

  "Muusika alal on meil silmapaistvaid tulemusi juba. See, et eraettevõtjad kultuuri toetaks, siis see on normaalne. Kui on võimalusi ja huvi, siis tuleks seda teha. Meie ka seda teinud. Me oleme rohkem puutunud kokku selle poolega, et läbi Eesti muusika aidanud vundamenti laduda. Meil on olnud pikaajaline koostölö NG Investeeringutega Liviko kaudu, kes on olnud Eesti Muusika - ja Teatriakadeemia toetaja," lausus Kunila.
  "Kui Mihkel Poll oli väike poiss alles, siis ta oli meie stipendiaat. Hea tunnetada, et mees on lennanud kõvasti ja saavutanud rahvusvahelist tunnustatust. Hetkel me teda ei toeta, aga tal on kindlasti nüüd lihtsam hakkama saada. Starditoetamine ja õpingute toetemine on oluline," lausus Kunila.
  Balbiino, mis on üks NG Investeeringute ettevõtetest, on olnud ka pop-bändi Vanilla Ninja toetaja. " Kui nad Eestist väljaspool ilma tegid, siis neil oli konkreetne vastastikku kasulik leping. Meil ongi üks kaubamärk Vanilla Ninja ja sel oli hea minek. See on vastastikku ära tasunud. See oli konkreetne leping. Ülejäänud juhtudel oleme olnud toetaja rollis," seletas Kunila.
  Ka tuleval aastal sõlmitakse uusi kokkuleppeid. Ka läheneva ELIA festivali osas on plaanis koostööd teha. "See on möödapääsmatu, et eraettevõtted toetavad kultuuri ja kunsti. Teine asi on vastastikku kasutatud koostöö. Ükskõik milline kultuurinähtus pole, siis tuleb igal juhul kultuuri toetada. Kunst on Eesti visiitkaardi üks osa," lausus Kunila.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Andre Nõmm: kapitalism ei lakka rohepöörde tõttu olemast
Enne, kui ESG investeeringud temperatuuri jahutama hakkavad, võivad nad vahel liiga kuumaks kütta ühte ja sama alusvara, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm
Enne, kui ESG investeeringud temperatuuri jahutama hakkavad, võivad nad vahel liiga kuumaks kütta ühte ja sama alusvara, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Andre Nõmm
Investori nädal: LHV uus nimiväärtus, USA tööhõive määr on taastumas
LHV Groupi aktsiate nimiväärtuse muutmise tõttu täna LHV aktsiatega kaubelda ei saa. USA börsil on täna kauplemispüha.
LHV Groupi aktsiate nimiväärtuse muutmise tõttu täna LHV aktsiatega kaubelda ei saa. USA börsil on täna kauplemispüha.
Kasvuekspert: lühiajaline mõnu tekitab halbu harjumusi
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Lühiajaline mõnu kipub alati võitma pikaajalisi eesmärke ning see on põhjus, miks inimesed ei saa lahti halbadest harjumustest, selgitas kasvuekspert Indrek Saul.
Idufirmade juhid energiakriisist: talv võib tarbimise isu ära võtta
Tuleva talve üleelamine tuleb paras katsumus, nendivad energeetikaga seotud iduettevõtete Gridio, Fusebox, Sunly, Roofit.solar ja Fermi Energia juhid. Nad lahkavad, mis aitaks üha süveneva energiakriisi ajal pinnal püsida.
Tuleva talve üleelamine tuleb paras katsumus, nendivad energeetikaga seotud iduettevõtete Gridio, Fusebox, Sunly, Roofit.solar ja Fermi Energia juhid. Nad lahkavad, mis aitaks üha süveneva energiakriisi ajal pinnal püsida.
Tuntud varuosafirma vahetas suuromanikku
Balti Autoosade suuromanik, Soome ja Eesti juhtiv auto varuosade müüja Koivunen saab uue omaniku.
Balti Autoosade suuromanik, Soome ja Eesti juhtiv auto varuosade müüja Koivunen saab uue omaniku.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.