Anne Oja • 20. detsember 2010 kell 15:33

Hotell paigaldas 11 miljoni dollarilise jõulupuu

Araabia Ühendemiraatide pealinnas Abu Dhabis paigutati hiljuti ühte hotelli 13-meetrine kulla, pärlite ja rubiinidega ehitud jõulukuusk, mis läks maksma 11 miljonit dollarit.

Hotelli juhtkonna sõnul tahtsid nad sellise kuusega anda edasi jõulude hinge, edastas Associated Press. Ühe külastaja arvates oli kuusk aga hotelli heaks töötava juveliiri maitsetu looming ning enesereklaam.

Jõulukuuse kulud kandis seejuures juveliir, hotell võimaldas kuuske oma fuajees lihtsalt eksponeerida.

11-miljoni dollariline jõulukuusk on praeguse seisuga kalleim jõulukuusk läbi ajaloo. Ühendemiraatides, kus suurem osa elanikkonnast on islamiusku, tähistab jõulukuusk talve algust. Paljudes hotellides ja kaubanduskeskustes paigaldatakse kuused märgiks riiki külastavate välismaalaste traditsioonide austamisest.

Hetkel kuum