Silvia Kruusmaa • 22. detsember 2010 kell 5:16

Sotsid otsustavad täna Tallinna koalitsioonist lahkumise

Täna koguneb sotside erakorraline juhatuse koosolek, et arutada kapo avalikustatud teavet Keskerakonna juhtpoliitikute Venemaalt toetuse küsimise kohta, sellest tulenevat poliitilist olukorda ja koostöö võimalikkust Keskerakonnaga.

„Eile hilisõhtul kaitsepolitsei poolt avalikustatud info valguses peab Sotsiaaldemokraatliku Erakonna juhatus ümber hindama koostöö Tallinna koalitsioonis,“ ütles Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Sven Mikser.

"Sisuliselt on valik selles, kas Tallinna linnavalitsusest lahkuvad Savisaar ja Boroditš või lahkuvad sotsiaaldemokraadid," sõnas Mikser.

Mikser lisas, et lisaks kinnitusele selle kohta, et Eesti sisepoliitikat üritatakse jätkuvalt mõjutada ka piiri tagant, tõestab skandaal taaskord ka seda, kuivõrd vajalik on parteide rahastamise senisest tõhusam kontroll ja erakondade valimiskuludele ülempiiri kehtestamine.

Hetkel kuum