22. detsember 2010 kell 9:52

USAs kindlustajate lemmikud Hyundai, Kia ja VW

USA kindlustusfirmad on koostanud iga-aastase edetabeli uutest autodest, mida turvalisust hindavad tarbijad soovivad osta ning edetabeli tipus domineerivad Hyundai, Kia ja Volkswagen.

Väljaanne The Insurance Institute for Highway Safety tunnustas sel aastal kokku 66 USAs müüdavat mudelit, mida on üle kahe korra rohkem, kui läinud aastal. Kohti ja auhindu jagati laup-, külg- ja tagukokkupõrgetel saavutatud tulemuste eest.

Enim ehk üheksa äranimetamist teenisid Hyundai, Kia ja Volkswageni brändid, millele järgnesid kaheksa auhinnaga General Motors, Ford ja Toyota. Auhindade väärtus seisneb autotootjate jaoks peamiselt reklaamis, millega üritatakse tarbijaid meelitada.

Autor: Fredy-Edwin Esse, California

Hetkel kuum