Fordi aktsia lõi uue hinnarekordi

Rait Rebane 05. jaanuar 2011, 20:25

Ühendriikide autotööstus on viimaks jala alla saanud ning peamised tootjad naudivad suurepäraseid tulemusi. Eile Fordi avaldatud detsembrikuu tulemuste raport ületas analüütikuid ning täna lõi aktsia uue hinnarekordi.

USA autotootjad on viimastel kuudel näidanud stabiilset kasvu. Eile avaldasid kolm suuremat tootjat Chrysler, General Motors ning Ford oma detsembri tulemused, mis ületasid ka analüütikute prognoose. Autotööstus on viimaks jala alla saanud ning seda kindlust näevad ka investorid.

Ford, kes majanduskriisi ajal suutis vee peale jääda, tegi kolmapäeva esimeses pooles aktsiahinnas viimase kolme aasta rekordi 18,09 dollarit. Pärastlõunaks on hind võrreldes eilsega kerkinud 3,39 protsenti ning stabiliseerunud 18 dollari piiril.


 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. January 2011, 20:25
Otsi:

Ava täpsem otsing