Anu Jõgi • 5. jaanuar 2011 kell 8:14

Reformierakond läks Keskerakonna vastu kohtusse

Reformierakond pöördus Keskerakonna vastu kohtusse, et teha lõpp nende eksitavatele reklaamisele busside tagaosas, kirjutab tänane Postimees.

Terve detsembri vurasid Tallinnas ringi bussid, mille tagaosas oli segadust tekitav reklaam – Reformierakonna värvid, nende varasemates kampaaniates kasutatud kujundus ja lause: "Reformierakond: meie tõstsime toasooja hinda!" Lähemal vaatlusel hakkas aga all nurgas silma väike Keskerakonna logo.

Reformierakonna peasekretär Kristen Michal nentis, et neil ei jäänud muud üle, kui kui lõpetada Keskerakonna-poolne autoriõiguste rikkumine kohtu kaudu.

Keskerakonna aseesimees Kadri Simson kommenteeris kampaania alguses, et nende eesmärgiks oli juhtida tähelepanu hinnatõusudele, mille mootoriks on nende hinnangul valitsuse algatatud aktsiisitõusud mootorikütusele, elektrile ja toasoojale.

Hetkel kuum