Boeing kolmekordistas tellimusi

Rait Rebane 06. jaanuar 2011, 20:17

Ühendriikide lennukitootja Boeing avaldas täna eelmise aasta müügitulemused, raporti kohaselt suurenes võrreldes eelmise aastaga tellimuste arv kolm korda. Vaatamata aktsiaturu langusele, näitab ettevõtte väärtpaber kasvu.

Eelmisel aastal sai Boeing 530 tellimust, mis on ligi kolm korda enam kui 2009. aastal millal tehti kõigest 142 tellimust. Ettevõte seadis eelmise aasta eesmärgiks kohale toimetada 460 lennukit, kuid sihti suudeti ületada 2 lennuki võrra.

Lennukitootja aktsia on viimase aasta jooksul väga palju kõikunud, kuna firma esilennuki Dreamlineri debüüt on üle kivide ning kändude kolmandat aastat edasi lükkunud. Täna on Boeingu aktsiahind kerkinud 1,53 protsendi võrra 68,52 dollarini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. January 2011, 20:17
Otsi:

Ava täpsem otsing