CES elektroonikamessilt hoo saanud aktsiad

Rait Rebane 06. jaanuar 2011, 20:46

Las Vegases toimuval elektroonikamessil uusi tooteid esitlenud Motorola Mobility ja Nvida aktsiad näitavad täna tugevat kasvu.

Kolmapäeval iseseisvaks ettevõtteks saanud Motorola Mobility aktsiahind on kerkinud enam kui 2,48 protsenti 33,01 dollarini. Ettevõtte aktsiale lükkas hoo sisse elektroonikamessil  esitletud tahvelarvuti Xoom, millel peal Androidi uusim operatsioonisüsteem Honeycomb.

Google aktsiahind on kerkinud 0,78 protsenti 613,82 dollarini.

„Vaatamata sellele, et messikülastajad ei saanud omakäel proovida ei Honeycombi ega Xoomi, jääb mulje, et mõlemad on hästi väljatöötatud,” teatas Jefferies & Co analüütik Peter Misek, „Honeycombi kasutajaliides jättis suurepärase mulje, Motorola uus tahvelarvuti annab lühemas perspektiivis aktsiale kindlasti hoogu, kuid tulevik on ebakindel.”

Graafikakaartide tootja Nvidia esitles uusi telefone, millel on nende loodud uued Tegra kiibid. Samuti teatas ettevõte, et plaanib hakata tootma protsessoreid arvutitele. Nvidia aktsiahind on täna kerkinud 10,37 protsenti 18,73 dollarini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. January 2011, 00:11
Otsi:

Ava täpsem otsing