Kultuur asub tuure koguma

Signe Sillasoo 07. jaanuar 2011, 00:00

Kultuuripealinna asta märksõnadeks on "Mereäärsed lood", millest lähtuvalt aasta vältav kultuuriprogramm on kokku pandud. Kirjanikud, muusikud, kunstnikud ja teatritegelased räägivad, maalivad, laulavad ja näitlevad mereäärseid lugusid, mis kõnelevad Eestist ja tema inimestest. Lood saavad olema nii lühikesed kui ka pikad, moodsad ja iidsed, lõbusad ja kurvad ning mis kõige peamine, eestilikud, lubavad korraldajad.

Kultuuripealinna esimesed nädalad toovad näiteks taliujujate, kes juba sel nädalavahetusel lähevad Piritale mõõtu võtma, ning teatetantsijate, kes tantsivad läbi talvise vanalinna, etteasted. 16. jaanuaril saavad hoo sisse aga I tuleskulptuuride maailmameistrivõistlused. Jaanuarisse mahub ka filmifestival DocPoint ja Rändavad filmitalgud, käsitööaasta avamine ning palju muud. Valiku aasta jooksul toimuvast suurematest üritustest leiab tabelist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing