Apple hoog ei rauge

Rait Rebane 10. jaanuar 2011, 20:40

Tehnoloogiagigandi Apple on aastat alustanud väga edukalt, ettevõtte aktsia liigub stabiilses tõusus ning loob iga päev uue hinnarekordi. Eelmisel nädalal edukalt avatud arvuti aplikatsioonide e-pood App Store on järjekordne tõestus brändi menukusest.

Apple edu ei näi ka sel aastal raugevat, ettevõtte toodete vastu näitavad siiani tarbijad suurt huvi. Eelmisel nädalal avas firma arvuti aplikatsioonide e-poe App Store, mis pakub üle tuhande uue aplikatsiooni. Apple teatas, et esimese 24 tunniga laeti alla üle miljoni aplikatsiooni.

„Meid üllatas App Store menukus. Arendajad on teinud palju tööd, et luua uusi aplikatsioone ja kasutajad naudivad keskkonna lihtsust.” teatas Apple CEO Steve Jobs.

Apple edukus peegeldub ka ettevõtte aktsias, täna pärastlõunal kaubeldakse aktsiaga kõigi aegade kõrgeimal tasemel 341,86 dollaril.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. January 2011, 21:26
Otsi:

Ava täpsem otsing