Gräzini korteri süüdanud võlgnik tõmbas Vitsuti kandideerimisele kriipsu peale

Kaisa Gabral 11. jaanuar 2011, 13:33

Väljapressimissüüdistuste alla sattunud endine Rahvaliidu peasekretär Lauri Vitsut näeb süüdistuste taga võlgnike soovi kohustustest kõrvale põigelda ning teda ennast riigikogu valimiste eel poliitiliselt saboteerida.

Vitsut selgitas Delfile, et konkreetne väljapressimise süüdistus käsitleb kahte episoodi eelmise aasta märtsist, mil Vitsut töötas võlgade sissenõudmisega tegeleva OÜ Majanduskaitse Büroo juhatajana. Esimese episoodi kohaselt paigaldas Vitsuti kinnitusel firma EEK Trade riigikogulase Igor Gräzini korterisse Sipelga tänaval köögimööbli koos elektripliidiga ja tegi sinna ka vastava ühenduse elektrikilpi, samast ühendusest läks aga korter põlema.

"Teine episood oli seotud minu vennapoja Mario Vitsutile töötasu maksmata jätmisega, mis on tänase päevane maksmata," selgitas rahvaliitlane.

"Selle protsessiga nad oma tahtmise saavutavad, nii et mul riigikogu valimistele seoses sellega asja ei ole," nentis Vitsut.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    11. January 2011, 13:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing