Järvevana aktsia koomiline liikumine

Fredy-Edwin Esse, California 17. jaanuar 2011, 15:23

Üks tubli investor on täna Tallinna börsil ostnud ühe Järvevana aktsia, millega Järvevana on börsi suurim rallija.

Kella kolmeks oli Järvevana aktsiatega tehtud üks tehing, milles omanikku vahetas üks aktsia kokku 0,38 euro eest. Tehingu tulemusena rallis Järvevana aktsia 6,44% ja on konkurentsitult suurim tõusja Tallinna börsil.

Nii ostu- kui müügitehing on tehtud Swedbanki vahendusel. Vastavalt Swedbanki hinnakirjale küsib pank tehingutasuna 3,20 eurot tehingu kohta. Juhul kui ostjal puudus varem Swedbanki väärtpaberikonto, siis tuleb vastsel aktsionäril tasuda ka igakuiselt 75 senti kontohooldustasu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. January 2011, 15:23
Otsi:

Ava täpsem otsing