Vopak E.O.S. jäi vangla rajamise vaidluses alla

Kaisa Tahlfeld 19. jaanuar 2011, 00:00

Halduskohus mõistis Vopak E.O.S.-ilt välja kolmanda poolena vaidluses osalenud Riigi Kinnisvara ASi menetluskulud 8244 eurot ja 60 senti.

Lugtmeijer loodab terve mõistu võitu. "Kuna Riigi Kinnisvara AS (RKAS) on leidnud planeeritavale Tallinna vangale uue asukoha, siis on võimalik lahendada tekkinud ummikseis, juhul kui justiitsministeerium lõpetab kahe paralleelse projekti arendamise ning teeb valiku uue asukoha kasuks Rae vallas. Riik saaks vanglaprojektiga edasi liikuda ning Vopak E.O.S. saaks käivitada ligi 25 miljoni eurose (ligi 400 miljonit krooni) investeeringu Termoili terminalis. Investeeringuid on vaja kohe, et hoida ettevõtte ning terve Eesti logistikasektori konkurentsivõimet," ütles Vopak E.O.S.-i juhatuse esimees Arnout Lugtmeijer.

"Riskianalüüsid on kaalukas tõestus, et vangla rajamine naftaterminali vahetusse lähedusse on ebamõistlik ning ma siiralt loodan, et terve mõistus pääseb võidule," lisas Lugtmeijer eile õhtul saadetud pressiteates.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing