KUIDAS? Tunne oma kliendi harjumusi. Reklaamikanali valimine

Alyona Stadnik 27. jaanuar 2011, 00:00

"Lihtsat vastust parima reklaamikanali kohta ei ole, sest sõltuvalt tegevuse eesmärgist ja sõnumist on võimalik ühes kanalis saavutada erinevaid tulemusi," kommenteeris Estrin.

ASi G4S Eesti turundus- ja arendusdivisjoni direktori Andres Lemberi sõnul ei ole võimalik, et mõni kanal või meedialiik oleks universaalne ning teistest parem. "Meie jaoks on esmatähtsad soovitud sihtrühma või segmendini jõudmine ja kontakti eest makstav hind. Selles ei ole meie jaoks erinevust era- ja ärikliendi vahel," kommenteeris Lember.

"Kampaaniate järeluuringutes mõõdame reklaamide märgatavust, sõnumist arusaamist ja reklaami seostamist oma kaubamärgiga. Kui need parameetrid vastavad eesmärgiks võetule ja kui on täidetud püstitatud müügieesmärk (kui tegu oli müügikampaaniaga), saab kampaaniat ja kanalite valikut lugeda õnnestunuks," märkis ta.

Mamo kohviku perenaise Margit Hakomaa sõnul on tema jaoks kohviku reklaamimine täiesti uus õppimine. "Tänapäeval on oluline osa internetil. Vana klassikaline otse potentsiaalsete klientidele tutvustus ja suust suhu reklaam toimivad endiselt hästi," ütles Hakomaa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:46

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing