SEB: baasintressimäär muutub alles 2012

Anne Oja 27. jaanuar 2011, 19:32

Euroopa Keskpanga baasintressimäär tõuseb ilmselt alles tuleval aastal. Mida lähemale oodatav tõus jõuab, seda kõrgemale kerkib Euribor, kommenteeris Euribori tõusu SEB Treasury osakonna juhataja Eero Sirendi.

"Euribor on ikkagi kooskõlas Euroopa Keskpanga tegevuse ja oodatava tegevusega. Mida suuremaks kasvab Euroopa Keskpanga intresside tõstmise ootus, seda enam kajastub see ka Euriboris," rääkis Sirendi.

"Selle aasta jooksul ei oota me Euroopa keskpanga baasintressimäärade muutmist, sealt edasi võib mõnigst tõusu oodata. Väga pikki prognoose ei ole võimalik anda, sest muutujaid on maailmamajanduses siiski tohutult palju," lisas Sirendi.

 

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    27. January 2011, 19:33
    Otsi:

    Ava täpsem otsing