Vare: Ligi andis Arengufondile ühekülgse hinnangu

Silvia Kruusmaa 27. jaanuar 2011, 14:26

Arengufondi nõukogu esimees Raivo Vare pole nõus rahandusminister Jürgen Ligi arvamusega, et Arengufond on jututuba. Kui nelja projekti, mida fond rahastas, tunnustati maailmatasemel, siis kõneleb see millestki, lisas Vare.

Vare sõnul avaldas rahandusminister arvamust vaid fondi ühe tegevussuuna – tulevikuvaadete ja -prognooside – kohta, mainimata uute ideede ja suundade arendamise riskiinvesteeringute portfelli. "Kui nelja projekti, mida fond rahastas, tunnustati maailmatasemel, siis kõneleb see millestki," ütles Vare ERRi venekeelsele uudisteportaalile.

Vare sõnul on Arengufondil tõepoolest vähe raha, kuid see on ajutine nähtus.

Ligi rääkis eile ETV esimeses valimisdebatis, et majanduse arengu ja tööjõupuuduse likvideerimisel ei ole võlusõnaks Arengufond, kuna see on eelkõige jututuba.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    29. January 2011, 14:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing