"Kadriorust võib saada impotentne kummitempel"

Kaisa Gabral 29. jaanuar 2011, 13:50

Toomas Hendrik Ilvese tagasivalimise korral käesoleva aasta augustis või septembris saab meil järgneva viie aasta jooksul Kadriorus olema poliitiliselt täiesti impotentne kummitempel, kirjutas Delfis oma arvamusartiklis Mart Helme.

"Et seda taastada, on seejärel Kadriorgu vaja tõepoolest kedagi, kellel oleks erakordne poliitiline intuitsioon, mõjukus, rahvusvaheline kogemus, isiklik jõulisus, sarm ning karisma," kirjutas Helme, vihjates oma arvamusloos presidendi teravatele sõnavõttudele ajakirjanike, poliitikute ja kolleegide aadressil, lisaks ka WikiLeaksi paljastustele.

"Niisugust figuuri on erakondliku stagnatsiooni ja tagatubade kartelli embuses lämbuvale Eestile aga hädasti vaja. Ning parem juba käesoleval aastal kui viie järjekordselt maha visatud aasta pärast," märkis Helme.

 

 

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. February 2011, 13:00
Otsi:

Ava täpsem otsing