Eesti Päevalehe peadirektori uus algus

Kadrin Karner 02. veebruar 2011, 00:00

"Praegu jätkan koolitajana, mida ma olen juba kaheksa aastat teinud, aga suund on laiemas pildis teater," vastas endine Eesti Päevalehe juht küsimusele, millised on tema plaanid edasiseks. Täpsemaid kokkuleppeid ja pakkumisi Reinsalul küll veel pole, kuid ta rääkis, et kuna õpib praegu näitekirjanikuks, siis teater on lihtsalt õpingute loogiline jätk.

Rasked ajad lehes on möödas. Kas Eesti Päevalehes edasi jätkata ei tahtnud või ei olnud võimalik? "Jah, väga raske oleks kuidagi teistpidi minna. Liiga kaua juba oldud seal," ütles Reinsalu. Päevaleht seisab endise juhi sõnul aga tugevatel jalgadel. "Kõige hullem on eelmise aastaga möödas. On tehtud väga palju suuri otsuseid, mis sel aastal kindlasti vilja kannavad," selgitas ta.

Päevaleht jätkab oma kursil. Eesti Päevalehe juhatus jääb praegu kolmeliikmeliseks. Kas otsitakse ka Reinsalu asemele uus juht või mitte, seda Reinsalu öelda ei osanud.

"Praegu ei ole uut juhti otsitud, aga see sõltub sellest, kuidas asjad edasi lähevad. Omanikud hindavad uut olukorda ja otsustavad. Äkki jääbki kolm liiget (juhatusse - toim)," arutles ta.

Muutununud olud kajastuvad ka meediakontserni juhtimises. Ekspress Grupi juhatuse liige Gunnar Kobin ütles, et neil on töös mõte, kuidas Ekspress Grupi erinevate üksuste potentsiaali paremini ära kasutada. Kuni see mõte küpseb, uut juhatuse liiget tema sõnul ei palgata. "Ettevõttel on juhatus, mille üks liige peab lihtsalt seniks juhatuse tööd koordineerima. Ma arvan, et nad saavad sellega hästi hakkama," oli ta optimistlik.

Eesti Päevalehe juhatusse kuuluvad praegu finantsdirektor Peeter Eomois, peatoimetaja Lea Larin ja Tarvo Ulejev.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing