Läti SEB sai eestlasest juhatuse liikme

Romet Kreek 02. veebruar 2011, 14:18

SEB Panga praegune Global Transaction Services’i (GTS) juht Indrek Julge asub 1. märtsist 2011 tööle Läti SEB juhatuse liikmena ning ettevõtete panganduse valdkonna juhina.

Ettevõtete panganduse valdkond hõlmab endas suurklientide ja äriklientide osakonda, raha- ja kapitaliturgude divisjoni ning Global Transaction Services divisjoni.

Indrek Julge töötab SEB-s alates 1997. aastast, mil ta kõigepealt oli äriklientide osakonna juht ning seejärel panga liisingettevõtte müügijuht ning juhatuse esimees. GTSi divisjoni juhina töötas Julge SEB Pangas alates 2009. aastast.

Indrek Julge on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna ning läbinud Tartu Ülikoolis majanduse magistriõppe.

Läti SEB juht Ainars Ozols ütles, et hindab kõrgelt Indreku pangaga liitumist. „SEB Panga kogemusega aitab ta meil süvendada koostööd meie ettevõtteklientidega, et saaksime neile pakkuda kõiki finantsteenuseid ja –lahendusi, mida nad vajavad kodupangast.“

SEB Panga juhatuse esimees Riho Unt märkis, et Indrek on tunnustatud finantsvaldkonna juht, kel on märkimisväärne panus SEB kujundamisel kõige hinnatumaks brändiks siinses finantssektoris. „Siirdumine Läti SEBsse on osa SEB Grupi strateegiast, pakkuda võimekatele töötajatele rakendust grupi erinevates ettevõtetes,“ lisas Unt.

 

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    02. February 2011, 14:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing