BÖRS: Aasia ei leidnud suunda

Fredy-Edwin Esse, California 07. veebruar 2011, 09:35

Aasia aktsiaturud alustasid eriteemaliste uudiste mõjul uut kauplemisnädalat erisuunaliselt.

Tokyos aitasid täna aktsiatel edeneda uudised ühinemistest ja ülevõtmistest ning oma osa mängis ka odavnev jeen, kirjutab MarketWatch. "Lootused muutustest mitmes sektoris on ajendamas välisinvestoreid ostma Jaapani aktsiaid," ütles Okasan Securitiesi strateeg Hideyuki Ishiguro.

Nikkei 225 tõusis päeva lõpuks 0,46%, samas kui Hang Seng Hongkongis kukkus 0,56%. Sydneys on täna aktsiaid rõhunud hoopis madalad kasumihoiatused ning detsembrikuu jaemüügiandmed, mistõttu tõusis sealne börs vaid 0,12%. Tõusjate seas olid veel Lõuna-Korea ja India börs, edenedes vastavalt 0,47% ning 0,56%.

Jätkuvalt olid täna uusaastapidustuste tõttu suletud Hiina, Taiwani ning Vietnami börsid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. February 2011, 09:35
Otsi:

Ava täpsem otsing