Swed alandas Ekspressi aktsiasoovitust, tõstis aga hinnasihti

Raivo Sormunen 10. veebruar 2011, 09:45

Swedbank Markets alandas Ekspress Grupile ligi neli kuu tagasi antud aktsiasoovituse „suurenda“ pealt „hoia“ peale, kuid kergitas hinnasihi 1,68 eurolt 1,72 euroni.

„Uuendame Ekspress Grupi hinnasihti seoses paraneva meediaturu väljavaatega. Usume, et peamisteks kasvu eestvedajateks on ja saavad olema online meedia ja trükisegment,“ märgib pank oma kiirülevaates.

Trükisegmendi kasvu toetab panga hinnangul jätkuvalt kasvav eksport ning ettevõtte juhatuse sõnul tegeletakse jätkuvalt uute välisklientide otsimisega. Online meedia kasvu toetavad kasvavad kulutused reklaamidele ning tarbijate aeglane kuid jätkuv suundumine pabermeedialt digitaalsele.

Ekspress Grupi aktsia lõpetas eile Tallinna börsil 1,67 eurol. Aastaga on väärtpaber kallinenud 34%.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. February 2011, 09:45
Otsi:

Ava täpsem otsing