Valga endine maavanem peab vangi minema

Silvia Kruusmaa 14. veebruar 2011, 16:13

Valga endine maavanem Georg Traðanov läheb kuueks kuuks vangi, sest tema süüdimõistmine pistise ja altkäemaksu võtmises jäi jõusse.

Mullu märtsis karistas maakohus Traðanovit pistise ja altkäemaksu võtmise eest nelja-aastase vangistusega, millest tal tuleb vanglas kohe ära kanda kuus kuud ning määras ülejäänud osa talle nelja-aastase katseajaga.

Kuna riigikohus Traðanovi (56) kaitsja Kalju Kutsari ning ASi GoBus juhatuse liikme Kalle Muru (43) kaitsja Sirje Musta ja ASi GoBus juhatuse esimehe Aivo Pärna (42) kaitsja Maria Mägi-Rohtmetsa kaebusi ei aruta, siis jäi jõusse süüdimõistev kohtuotsus ning neile määratud karistused, vahendasid ERR Uudised.

Mullu detsembris jättis Tartu ringkonnakohus muutmata varasema maakohtu otsuse, millega mehed mõisteti kuritegudes süüdi.

Ringkonnakohus muutis maakohtu otsust vaid osas, millega Pärn mõisteti maakohtus õigeks laskemoona ebaseadusliku käitlemise süüdistuses ning mõistis ta uue otsusega  selles kuriteos süüdi, kuid jättis talle määratud karistuse muutmata.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    17. February 2011, 08:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing