Helenius toetas IRLi 60 000 euroga

Silvia Kruusmaa 17. veebruar 2011, 08:57

Investeerimispankur Joakim Helenius toetab IRLi 60 000 euroga, sest usaldab enda sõnul Mart Laari ja Juhan Partsi ning on veendunud, et IRL seisab põhimõtete eest, millesse ta usub.

Need on tasakaalustatud eelarvepoliitika, riigi vähene sekkumine majandusse, pikaajalist kasu toovad otsuseid, soov otsida lahendusi, et tugevdada Eesti majandust ning riigi võime hoida maksusüsteemi lihtsana, maksustades pigem tarbimist kui tulu, vahendab erakond ettevõtja kiitvaid sõnu.

"Mulle avaldab muljet, kuidas praegune koalitsioon suutis tuua Eesti läbi majanduskriisi, ma soovin, et praegune koalitsioon jätkaks ka pärast valimisi. Ma ootan, et ka järgmisel valitsemisperioodil hoiab valitsus ekspordile suunatud ettevõtlust, ning riik saab kasvava maksutulu arvelt tasakaalustada riigieelarve, või saavutada isegi selle eelarveülejäägi, ning leiab võimaluse maksude alandamiseks," rääkis Helenius.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    17. February 2011, 13:20
    Otsi:

    Ava täpsem otsing