Tea Varrak hakkab juhtima TTÜ innovatsiooni- ja ettevõtluskeskust 

Silvia Kruusmaa 02. märts 2011, 09:37

Endine rahandusministeeriumi kantsler Tea Varrak asus TTÜ innovatsiooni- ja ettevõtluskeskuse direktori ning rektoraadi liikmena tööle 1. märtsist. 

Tema ülesanneteks on ülikooli ettevõtlussuhete edendamine ning innovatsioonivõimekuse arendamine.
 
Tea Varrak on lõpetanud TTÜ majandusteaduskonna 1992. aastal ja kaitsnud ärijuhtimise magistrikraadi TÜs 1998. aastal. Ta on töötanud rahandusministeeriumi kantslerina (2006-2011). Enne seda oli Tea Varrak Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse juhatuse esimees (2002-2005). 

Ta on olnud ka Juura Õigusteabe ASi nõukogu esimees, ASi Audentes asutaja, juhatuse esimees ja nõukogu esimees, samuti Fontese Koolituse ASi juhatuse esimees, asutaja ja tegevjuht ning Mainori Majanduskooli asutaja ja direktor. 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. March 2011, 09:37
Otsi:

Ava täpsem otsing