Hiiumaa suuremaid transpordifirmasid pankrotis

Väinu Rozental 06. märts 2011, 15:54

Kaasosanik Venemaal hakkas liiga palju kasumit nõudma ja eks masu andis ka oma põntsu, põhjendas Hiiumaa suuruselt teise-kolmanda transpordifirma ASi Enntrans juhataja Enn Remmelg, miks ettevõte põhja läks.

Pärnu maakohtu Haapsalu kohtumaja kuulutas 2. märtsil välja ASi Enntrans pankroti. Pankrotihalduriks nimetati Rein Vaiksaar.

Rahvusvahelisi kaubavedusid kümmekonna autoga osutanud Enntrans tegutses turul 16 aastat. „Mõtlen, mida edasi teen – ehk jätkan veondusega, sest elu aeg olen seda teinud, muud ei oskagi teha,“ ütles Remmelg. „Olen ka Soome suunal tegutsenud, nii et ilmselt jätkangi selles suunas.“

Remmelga andmeil oli tema firma Hiiumaa transpordiettevõtetest suuruselt teine-kolmas. „Teised endised konkurendid püsivad veel turul,“ lausus Remmelg.

Enntras kuulus võrdselt Enn Remmelgale ja ühele tema Venemaa partnerile. Firma nõukogu liikmeteks olid Enn Remmelga pojad Agu, Ats ja Alari. „Pojad on nõukogu liikme kohustustest tagasi astunud,“ ütles Enn Remmelg ja lisas täpsustavale küsimusele, et poeg Agu Remmelg ei ole jäätmefirma ASi Ragn-Sells ärijuht, vaid nimekaim.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. March 2011, 15:54

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing