Sampo soovitab panustada aktsiaturgude langusele

Fredy-Edwin Esse, California 07. märts 2011, 13:09

Tänasest pakub Sampo Pank inimestele uut investeerimishoiust, mis võimaldab investoritel panustada USA aktsiaturu nõrkusele.

Viimased kaks aastat on nii USA kui ka muu maailma aktsiaturgude jaoks päädinud märkimisväärse tõusuga, seisab panga kodulehel kirjas. USA aktsiaturu laiapõhjalisem indeks - S&P500 indeks – on näiteks oma kriisiaja põhjadest rallinud kogunisti 100%. Pärast sellist rallit ei pruugi edasised väljavaated olla aga enam nii pilvitud. Nimelt esineb rida riskifaktoreid, mis enam esile pääsedes võivad aktsiturud taas langusesse paisata, on pank võtnud kokku investeeringu peamised põhjused.

Sampo teatel sobib toode investorile, kes ootab korrektsiooni aktsiaturul ja soovib sellele panustada, ent mäletab veel selgelt viimaste aastate finantsturgude volatiilsust ja USA Föderaalreservi mahukate stiimulmeetmete mõju ning ei soovi liigseid riske võtta.

Investeerimishoiuse Tormilind investeerimisperiood on üks aasta ning hoiustamise alguskuupäev on 23.03.2011 ja lõppkuupäev 23.03.2012. Hoiuse alusvaraks on SPDR S&P500 ETF. Uue investeerimishoiuse lepinguid saab sõlmida kuni 17. märtsini 2011. Hoiuse summa säilimine on 100% garanteeritud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. March 2011, 13:09
Otsi:

Ava täpsem otsing