Wal-Mart üritab elustada USA müüki

Rait Rebane 10. märts 2011, 21:50

Ühendriikide suurim jaemüüja Wal-Mart üritab meeleheitlikult USA müüki elustada. Täna korraldatud investorite konverentsil teatas ettevõte, et plaanib järgmise kolme aasta jooksul avada sadu uusi väikepoode.

Samuti teatas ettevõtte tegevjuht Bill Simon, et ühendas tütarettevõtte emafirmaga ning poed nimetati ümber Walmart Marketiks.

Sel aastal plaanib ettevõte peamiselt linnapiirkondades avada 30 kuni 40 poodi. Wal-Mart loodab, et väikepoed aitavad tõsta ettevõtte Ühendriikide turu müüki, mis on siiani seitse järjestikkust kvartalit langust näidanud.

„Viimasel neljal nädalal on USA müük paranenud,” teatas Simson, „müügile annab jõudu ka lähiajal avatav uus teenus. Kliendid saavad varsti teha oma tellimuse interneti teel ning mõne tunni pärast sellele lihtsalt järgi minna.”

Vaatamata Wall Streeti üldisele langusele on Wal-Marti aktsia keskpäevaks tõusnud 0,46 protsenti 52,91 dollarini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. March 2011, 21:50
Otsi:

Ava täpsem otsing