New York Times teeb veebikülje tasuliseks 

Silvia Kruusmaa 18. märts 2011, 13:27

New York Times (NYT) teatas eile, et alates 28. märtsist peavad veebikasutajad hakkama maksma veebikülje lugemise eest raha juhul, kui nad loevad kuus rohkem kui 20 artiklit ning pole paberlehe tellijad.

Kuni 20 artiklit saab kuu jooksul NYTimes.com'ist lugeda endiselt tasuta. Alates 21. artiklist ilmub ekraanile tekst, kus lugejal palutakse hakata veebikliendiks ning ta saab valida kolme erineva paketi vahel, vahendasid ERR Uudised.

Kuine ligipääs veebile ja üle mobiili maksab 15 dollarit, ligipääs veebilehele ja tahvelarvuti kaudu maksab kuus 20 dollarit ning piiramatu ligipääsu kõikidele NYT'i digitaalsetele platvormidele saab kuus 35 dollari eest.

Neile, kes tellivad ajalehe NYT-i paberiväljaannet, saavad limiteerimata ligipääsu kõikidele NYT'i digitaalsetele platvormidele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    18. March 2011, 13:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing