Venemaalaste toetus Medvedevile langenud

Kadrin Karner 23. märts 2011, 13:56

Venemaa elanike toetus president Dmitri Medvedevile on mõnevõrra langenud, näitavad uuringufirma Levada poolt läbi viidud küsitluse tulemused, vahendas ERR.ee.

Kui 2010. aasta novembris toetas Medvedevi tegevust riigipeana 62% venemaalastest, siis käesoleva aasta jaanuaris oli toetusprotsent langenud 60-le. Presidendi tegevuse suhtes rahulolematuid oli nii novembris kui ka jaanuaris 18%, teatas Levada oma kodulehel.

Medvedevist heal arvamusel oli 2011. aasta jaanuaris samuti 60% küsitletutest, samas kui novembris oli selliseid inimesi 64%. Neid, kellele jäi presidendist halb mulje, oli novembris ja jaanuaris ühepalju - 17%.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
23. March 2011, 13:56
Otsi:

Ava täpsem otsing