Pangaliit: investeerimisnõu andmises arenguruumi on

Piret Reiljan 25. märts 2011, 00:00

"Hinnates uuringu tagasisidet, saab öelda, et meil on veel ruumi kvaliteedi parandamisel," sõnas Unt. Ta lisas, et on oluline, et neid teemasid avalikult arutatakse, sest hinnates inimeste osakaalu, kes kasutavad tavaliste hoiuste asemel mõnd investeerimistoodet, võib öelda, et selles valdkonnas on suurem areng alles ees.

"Kindlasti on iga teenuseosutaja enda hinnata, kas nende antavaid soovitusi või nõustamise käiku peaks muutma," jättis Unt vastutuse teenusepakkujatele.

Swedbanki privaatpanganduse juhi Vaiko Tammevälja sõnul on investeerimisnõustajate suurim osa tööst pigem see, et kliendi riskitaset allapoole tuua, kuna paljud kliendid tulevad küsima ajaloos kõrget tootlust pakkunud investeeringut, riske teadvustamata.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing