IRL esitas Laari kaitseministri kandidaadiks

ÄP 28. märts 2011, 00:00

IRL esitab riigikogu esimeheks Ene Ergma, kaitseministriks Mart Laari, majandus- ja kommunikatsioonimistriks Juhan Partsi, haridus- ja teadusministriks Jaak Aaviksoo, põllumajandusministriks Helir-Valdor Seederi, siseministriks Ken-Marti Vaheri ja regionaalministriks Siim Valmar Kiisleri, teatas erakond.

XII riigikogu IRLi fraktsioon otsustab fraktsiooni juhid ja riigikogu komisjonide juhid oma esimesel koosolekul.

Laupäeval Tallinnas kogunenud Reformierakonna laiendatud volikogu andis heakskiidu Reformierakonna ja IRLi uue valitsusliidu leppele.

"Uue valitsusliidu tegevusprogrammiga tahame viia riigieelarve ülejääki hiljemalt aastaks 2014, vähendada ülejärgmisest aastast tööjõumakse ja üldist maksukoormust," rääkis erakonna esimees Andrus Ansip.

Reformierakonna juhatus kinnitas oma ministrikandidaadid juba kolmapäeva õhtul. Ministrikandidaadid on: peaminister Andrus Ansip, rahandusminister Jürgen Ligi, välisminister Urmas Paet, justiitsminister Kristen Michal, keskkonnaminister Keit Pentus, sotsiaalminister Hanno Pevkur, kultuuriminister Rein Lang.

Ministrikohtade jaotus uues valitsuses võrreldes senisega ei muutu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 18:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing