Estravel soovitab mussoonvihma tõttu vältida Lõuna-Taid

Indrek Kald 30. märts 2011, 11:14

Taimaal tekitavad probleeme erakordselt tugevad mussoonvihmad, mistõttu soovitab Estravel sinnakanti reisida plaanijail sõit võimaluse korral edasi lükata.

Kõige raskemad olud on kujunenud Lõuna-Tai idaosas Nakhon Si  Thammarati, Chumphoni ja Surat Thani provintsides. Probleeme esineb ka Phattalungis ja Trangis, hoovihmadega võitlevad ka puhkajate suured lemmikud Koh Samui ja Krabi.

Koh Samui lennujaam oli eile ajutiselt suletud, kuna saart ründas äikesetorm. Samuti on katkenud praamiühendused mandri ning Koh Samui, Koh Phangnani ja Koh Tao saarte vahel. Koh Samuil esineb piirkonniti elektrikatkestusi ning tõrkeid telefoniliinides. Enamik hotellidest on selliste olukordadega siiski arvestanud ning tegevus jätkub varugeneraatorite abil.

Tugevaid mussoonvihmasid on esinenud ka Krabis. Kohaliku lennujaama töös tuleb ette tõrkeid, kannatada on saanud maantee lennujaama ja linna vahel, mistõttu autod saavad sõita vaid ühes reas. Ajutiselt on peatatud praamiühendus Phi Phi, Ao Nangi, Lanta ja Phuketi vahel.

Ilmateate järgi kestavad paduvihmad veel mõne päeva, seetõttu muutuvad olud pidevalt. Ilmamuutusi kogeb ka Bangkok, kus on praeguse aastaaja kohta erakordselt külm: vaid 20 kraadi tavapärase 35 asemel, teatas Estravel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    31. March 2011, 18:06
    Otsi:

    Ava täpsem otsing