Abilinnapea Yana Toom läheb riigikokku

Kadrin Karner 01. aprill 2011, 08:57

Tallinna abilinnapea Yana Toom teatas, et tal on kohustused täita enam kui 4000 valija ees ning seetõttu on ta otsustanud minna riigikokku.

„Teatavasti olen kureerinud haridus-, kultuuri- ja spordivaldkonda pealinnas vähem kui aasta ning mitmed siin algatatud projektid on saanud südamelähedaseks,“ ütles Toom. „Samas on mul kohustus enam kui 4000 valija ees ja kelle suhtes on aus siirduda Riigikokku,“ lisas ta.

Yana Toom kogus Tallinnas Haabersti, Kristiine ja Põhja-Tallinna linnaosas kandideerides 4510 häält.

Yana Toom kinnitati Tallinna abilinnapeaks 4. juunil 2010.

Eilne Õhtuleht kirjutas, et Tallinna linnapea Edgar Savisaar kaalub tõsiselt parlamenti minekut. "Viimases jutuajamises minuga lubas Edgar Savisaar tõsiselt mõelda parlamendisaadiku kohale," kinnitab Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk. "Eks esimesel istungil ole näha, kes on otsustanud minna ja kes mitte," olevat Savisaar kavalalt öelnud.

 

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. April 2011, 08:57
Otsi:

Ava täpsem otsing