Tarbijakaitseamet hoiatab reisibüroo Romix eest

Indrek Kald 01. aprill 2011, 11:28

Tarbijakaitseamet tuvastas eile tarbijalt saadud info alusel, et end reisiettevõtjana tutvustaval OÜ-l Romix Projekt  puudub kohustuslik registreering majandustegevuse registris ning samuti pole ettevõttel ka tagatist.

Romix Projekt pakub oma koduleheküljel romix.ee pakettreise Peterburisse, ka on ettevõte pakkunud muid pakettreise.

Vastavalt turismiseaduses sätestatule on reisiettevõtja tegevus lubatud vaid juhul, kui tal on registreering ning kohustuslik tagatis. Mõlema eelmainitu puudumisel alustas tarbijakaitseamet Romix Projekti suhtes menetlust ning  tegi ettekirjutuse seadusevastase tegevuse peatamiseks.

Tarbijakaitseamet rõhutab, et reisiettevõtet valides tuleb kindlasti kontrollida, kas tollel on olemas registreering ning tagatis. Mõlemaid saab kontrollida majandustegevuse registrist majandusministeeriumi kodulehelt.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    01. April 2011, 11:28
    Otsi:

    Ava täpsem otsing