Credit Suisse parandas Fordi aktsiareitingut

Rait Rebane 04. aprill 2011, 21:22

Eelmise kvartali lõpus investoritele pettumust valmistanud Ühendriikide autotootja Ford Motor aktsia on nädala esimesel kauplemispäeval võtnud kindla suuna ülespoole. Ettevõtte väärtpaberile andis hoogu Credit Suisse analüütikute parandatud reiting Fordi aktsiale.

Jaanuari lõpus eelmise aasta neljanda kvartali tulemused avaldanud ja investoritele sügavat pettumust põhjustanud Ford on kahel viimasel kauplemispäevas taas positiivseid uudiseid tooma hakanud. Nimelt teatas reedel autotootja, et võrreldes aastatagusega kerkis müük märtsis 13 protsenti ning samas kuul mindi automüügis etta ka peamisest konkurendos General Motorsist.

Täna, nädala esimesel kauplemissessioonil, lisas optimismi Credit Suisse analüütiku Chris Ceraso parandatud reiting Fordi aktsiale. Mees kergitas autotootja aktsiareitingut „outperformi” pealt „neutrali” peale.

„Pärast 2010. aasta neljanda kvartali tulemusi, on paljud investorid muutunud Fordi vastu skeptiliseks,” kirjutas Credit Suisse analüütik täna avaldatud kirjas, „siiski olen veendunud, et investorid on taas valmis kauplema Fordi aktsiaga.”

Teatele vastas autotootja aktsia tugeva tõusuga, täna keskpäevaks on Fordi aktsiahind kerkinud hüppeliselt 3,1 protsenti 15,63 dollarini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. April 2011, 21:22
Otsi:

Ava täpsem otsing