Üks küsimus

ÄP 07. aprill 2011, 00:00

Ka sel aastal - nagu eelmistelgi - on Wendrel plaanis pidada suvepäevi. Vaikselt otsime juba võimalikke toimumiskohti ja kaalume korraldajaid. Suvepäevadele on oodatud töötajad kogu perega ja osalejate arv jääb tavaliselt 350-400 inimese kanti. Oleme varem olnud nii Roostal kui ka Lepaninas, aga ega neid kohti, kuhu nii palju inimesi korraga mahuks, eriti valida ei ole.

Suvepäevad kestavad meil alati kaks päeva, tegemist on nädalavahetusel toimuva ööbimisega sündmusega. Suvepäevade jooksul võisteldakse erinevatel füüsilistel ja vaimsetel aladel, toimuvad tegevused lastele ning õhtused etteasted.

Ka sel aastal plaanime korraldada suvepäevi. Plaanime ööbimisega väljasõitu, kus toimuvad traditsioonilised tegevused, nagu näiteks meeskondlikud mõttetalgud, isetegevus või mängud, mis olenevalt aastast on sportlikumad või vähemsportlikumad.

Kuna Eesti Statoili teenindusjaamad on avatud ööpäev läbi ja seda kogu aasta, siis ühist suvepäeva ei ole meil võimalik korraldada. Küll aga on nii peakontorile kui ka teenindusjaamadele ette nähtud eelarvelised vahendid aastas ühe motivatsioonipäeva ja talvise jõulu/uusaastaürituse korraldamiseks. Teenindusjaamade puhul on see korraldatud teenindusjaama põhiselt - siis on võimalik lähedal asuvatest teenindusjaamadest leida klienditeenindajatele asendajad. See, kuidas ja millal teenindusjaamadele eraldatud raha kasutatakse, on jäänud teenindusjaamade enda otsustada. On käidud Eestis seiklus- ja matkaradadel, aga on lisatud ka oma raha ning käidud ühiselt näiteks Soomes suusatamas.

Sel aastal toimuvad Swedbanki suvepäevad Toosikannu puhkekeskuses. Kindlasti on plaanis teha nn ühiskondlikku kasulikku tööd, seega ühendame lõbutsemise ning head teod Raplamaal. Eelmisel aastal toimusid meil varasemate aastatega võrreldes pisut teistmoodi suvepäevad. Tegu oli tegelikult talgupäevaga, mille raames aitasid meie töötajad Soomaal teha erinevaid töid - koristasime võsa, kaitsesime põlistammesid kobraste eest ning olime Tori hobusekasvanduse ehitustöödel abiks. Õhtul toimus traditsiooniline tantsuõhtu koos pangabändiga Peadirektor.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing