Ewert ja draakonid tutvustavad uut plaati

ÄP 08. aprill 2011, 00:00

Ewert and The Two Dragons tõusis Eesti muusikataevasse 2009. aasta sügisel debüütalbumiga "The Hills Behind The Hills". Nüüd on jõutud teise plaadini, mida kinos Sõprus peagi esitletakse.

2010. aasta oli kollektiivile töökas - esineti nii Eestis, Lätis kui ka Leedus, sh sellistel mainekatel festivalidel nagu Tallinn Music Week ja Positivus. Sama tähe all on lennanud 2011. aasta esimesed kuud.

Bändi looming on peale Eesti ka meie naabrite juures positiivset kajastust leidnud. Läti Delfi on iseloomustanud kollektiivi Ewert and The Two Dragons kui Eesti muusika kroonijuveeli ning soomlaste muusikaajakiri Rumba nimetas nende kontserti tänavusuvisel Positivusel festivali parimaks.

Septembris 2010 alustas bänd koostööd Läti indie-label'iga I Love You Records. "Tunneme, et alanud koostöö avab meile kindlasti uusi uksi ning jõuame paljude uute kuulajateni. Album ilmub paralleelselt Eestis ja Lätis, aga ilmselgelt on meil siht juba ka kaugemale seatud," lausus laulja Ewert Sundja.

Uus album "Good Man Down" sisaldab kokku kümmet lugu, millest singel "(In The End) There's Only Love" kogub juba tuntust. 15. aprilli kontserdil esitab kollektiiv lugusid nii uuelt plaadilt kui parimaid palasid ka debüütalbumilt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:13

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing