Pangamaksetel 21. aprillist kriips peal

Anne Oja 10. aprill 2011, 17:15

Pankadevahelised ja rahvusvahelised maksed on häiritud 21. aprillist 27. aprillini, hoiatab Swedbank internetipangas.

22.- 25. aprillil tähistab Euroopa ülestõusmispühasid ja seetõttu on üleeuroopaline arveldussüsteem TARGET2 suletud, kaasa arvatud süsteemi Eesti osa. Eurodes tehtud siseriiklikud maksed võetakse alates 21. aprillil kella 17.20-st küll vastu, kuid need edastatakse saajapanka alles 26. aprillil.

21. aprillil eurodes tehtud ekspressmaksed ja Swedbanki grupi sisesed maksed edastatakse saaja- või korrespondentpanka samal arvelduspäeval, kiirmaksed järgmisel arvelduspäeval ehk 26. aprillil ja tavamaksed ülejärgmisel arvelduspäeval ehk 27. aprillil. Juhul, kui saaja- või korrespondentpanga asukohariigis on riigi- või rahvuspüha, võib makse liikumise aeg veelgi pikeneda.

Kõik Swedbanki pangasisesed maksed toimivad tavapäraselt ning samuti saab kiirelt ülekandeid teha mobiilimaksega, lisab pank ja soovitab pühade aegsed ülekanded planeerida varakult ning kasutada võimalusel pangasisest arveldamist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    11. April 2011, 09:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing