Suusaliidu esinäod hoiduvad tagasiastumisest rääkimast

Katariina Krjutškova 11. aprill 2011, 17:59

Suusaliidu juhatuse liikmetest kolm ettevõtjat ja asepresident Indrek Neivelt olid suusaliidu käitumisest kommenteerides ning enda võimalikust tagasiastumisest rääkides kidakeelsed.

Suusaliidu president Toomas Savi tunnistas möödunud nädala lõpus, et on mõelnud oma kohalt tagasiastumisele ja alaliidu peasekretär Jüri Järv tõdes, et pärast üldsusele valetamist ei pruugi ta mõjuda usutavana.

Suusaliidu juhatuse liikmed ja asepresident pole veel seisukohta võtnud, kas nad peaks avalikkusele valetamise tõttu vastutuse võtma ja oma kohalt tagasi astuma.

„Kuulge, mina ei suhtle läbi meedia. Meil on homme suusaliidu koosolek ja siis räägime rahulikult kõigist asjadest. Mina ei räägi rohkem midagi teiega, teate,“ ütles pankur Neivelt.

Suusaliidu juhatuse liige ehitusettevõtja Toomas Annus tõenäoliselt ei saa homsel koosolekul osaleda, sest ta on kättesaadav alles tuleval nädalal. „Olen praegu ära, mulle saab helistada uuel nädalal. Jään ootama, eks,“ sõnas Annus.

Ka juhatuse liige ja Catweesi juht Margus Kangur sõnas, et homme tehakse otsus, kuidas edasi minna ja kas ta peaks tagasi astuma või on teisi variante. „Mina ei teadnud, et sellised asjad toimuvad,“ sõnas Kangur.

„Las inimesed, kes on otsustanud niimoodi tegutseda, ütlevad ise, mis nad teevad,“ sõnas ka kolmas suusaliidu juhatuse liige ja ja AS Jalajälg nõukogu liige Andres Jõesaar. „Ma ei tahaks öelda, et ma oleks midagi valesti teinud. Tagasi peaksin astuma, kui oleksin teinud midagi valesti,“ sõnas Jõesaar. 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. April 2011, 11:24
Otsi:

Ava täpsem otsing