Kaisa Gabral • 15. aprill 2011 kell 12:07

Randpere: Savisaarel meeldib vastusest kõrvale hiilida 

Endine Tallinna linnavolikogu liige ja nüüdne riigikogulane Valdo Randpere leiab, et sisulist arutelu pealinna volikogus ei kohta ning linnapea ei vasta kunagi volinike küsimustele.

“Talle meeldib vastustest kõrvale hiilida või ta ei tea vastuseid,” rääkis Randpere Delfile.

22. märtsil toimunud volikogu istungil püüdis Randpere linnapealt küsida kolme küsimust linna eelarve kohta, kuid ei saanud ühelegi küsimusele vastust.“Ta ei vastanud nendele küsimustele, ega ta ei vasta ainult mulle niimoodi, ta on kõigiga selline, et ei vasta kunagi küsimustele, ta arvab, et see on hästi tore ja selle asja mõte ongi möliseda ja teha nalja ja ignoreerida tegelikult küsimusi,” nentis Randpere.

 

Hetkel kuum