Idufirma suunab teatrikava paberilt nutitelefoni

Anne Oja 17. aprill 2011, 12:02

Garage48 nimelisel üritusel 48-tunniga loodud start-up Eventivous tahab ürituste info viia paberkandjalt mobiiliekraanile, teatas idufirma.

"Teenus on mõeldud väiksematele üritustele, kellel seni paberil infomaterjali tootmine on üle jõu käinud ning ka suurtematele, kes tahavad pakkuda külastajale soodsamat võimalust," kommenteeris ettevõtmise idee autor Liis Peetermann.

Eventivouse meeskond usub idee edukusse just viimase aasta jooksul toimunud nutitelefonide turuosa suurenemise tõttu. "Järjest raskem on leida inimest, eriti noorte hulgas, kes uut telefoni ostes ei otsustaks nutitelefoni kasuks" lisas Peetermann. "Kindlust saime ka nädal tagasi avaldatud EMT prognoosist, kus öeldakse, et 2011 aasta lõpuks on iga teine müüdud telefon just nutitelefon."

Teenus pakub väikese tasu eest võimalust sisestada enda ürituse informatsioon nagu tutvustus, programm, pildid, kaart, pakkumised veebilehele, kus sellest tehakse automaatselt mobiiliekraanile sobiv lahendus, mida saab läbi lingi ning QR koodi (nutitelefoni loetav "triipkood") abil ürituse külastajate hulgas levitada.

"Alustasime ideega küll reedel, kuid oleme rääkinud juba paari potentsiaalse kliendiga ja saime väga positiivset vastukaja." märkis Peetermann. Lisaks temale tegelevad selle teenuse väljatöötamisega veel Arturs Astasins, Kair Käsper, Maido Käära, Rauno Rüngas ja Taavi Juursalu.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    21. April 2011, 12:30
    Otsi:

    Ava täpsem otsing