Aeg agaraks hakata!

Signe Sillasoo 21. aprill 2011, 00:00

Homme on kõigi rõõmuks suur reede ja vaba päev. Lisaks pühadele on ülehomme aga ka jüripäev, mis vähemalt vanasti märkis eesti rahvakalendris kevade ja kevadtööde algust. Seega pole siin aega midagi kevadväsimust tunda, kevadtööd nõuavad tegemist. Ent väike patareide laadimine kuulub nädalavahetusel ometi asja juurde.

Pühadeperiood on täidetud nädalavahetusel toimuvatel kontsertidel väheke tõsisema ja mõtisklevama muusikaga. Samas kestab ka Jazzkaar, mis on täidetud hõrkude kontsertidega üle linna. Küll küllale liiga ei tee, nii et tuure kogub ka täiesti uus POT ehk etenduskunstide festival. Viimane oli algselt Kultuurikatelt avama mõeldud festival, ent mida pole, on renoveeritud Kultuurikatel, kus seda festivali avada. Nüüd leidiski hea idee kulminatsiooni kultuuriaasta raames, pakkudes publikule võimalust kolme nädala vältel saada osa Eesti ja veel kümne riigi etenduskunstidest - filmist, teatrist, muusikast ja tantsust.

Ülehomme on ka aeg taas ketsid kapist välja võtta, sest lisaks kõigele vaimu teritavale on alanud ka aeg füüsist taas parandada. Toimuma saab igakevadine Kõrvemaa kevadjooks, kus agaramad enda talvel timmitud vormi saavad proovile panna, teised aga, kel talvel mahti polnud, vormi timmimist alustada. Rajale mahuvad ära kõik - lastest eakateni.

Ja seda ka kõigil teistel võistlusel, mida nii rattasõiduhuvilistele, rulluisutamise harrastajatele, kepikõndijatele või ekstreemspordi pakutavast adrenaliinist rõõmu tundvatele harrastajatele hulgim tulemas on.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:13
Otsi:

Ava täpsem otsing